V Bruselu
Návštěva Bruselu s Jiřím Mašťálkou, 2016. Celou fotogalerii naleznete zde.

Pamětní deska
Pietní akt na Kobyliské střelnici, 2016. Celou fotogalerii naleznete zde.

před úřadem MČ Praha 8
Slavnost Haló novin, 2015. Letos 25 let Haló novin. Celou fotogalerii naleznete zde.

před úřadem MČ Praha 8
Návštěva delegace ze slovenské Prahy a dalších obcí okr. Lučenec. Celou fotogalerii naleznete zde.

památník
Zájezd OV KSČM Praha 8 do Dachau a Mnichova, 2015. Celou fotogalerii naleznete zde.

V. Filip
70 let vítězství nad fašismem, pietní akt na Olšanských hřbitovech 9. května 2015. Celou fotogalerii naleznete zde.

1. Máj
1. MÁJ 2015. Celou fotogalerii naleznete zde.

Budéva EP
Demonstrace proti americkému vojenskému konvoji, Václavské náměstí, 28. 3. 2015. Celou fotogalerii naleznete zde.

Budéva EP
Návštěva Evropského parlamentu s ing. Kohlíčkem. Celou fotogalerii naleznete zde.

mdž
MDŽ 2014. Celou fotogalerii naleznete zde.

konference
Obvodní konference 2013. Celou fotogalerii naleznete zde.

Světova 474/8

Příspěvek na bydlení 2015

Ověřte si, zda máte nárok, a požádejte o příspěvek na bydlení. Podrobný návod naleznete v článku. Klikněte zde.

Zveme Vás:

Pozvánka - Šmeral

Klub mezinárodní politiky

Klub mezinárodní politiky zve na následující akce:

21.9.2015 Evropská levice, jak dál ?

26.10.2015 Zajištění vnitřní a vnější bezpečnosti ČR .

30.11.2015 USA před prezidentskými volbami.

Zasedání KMP se konají v budově ÚV KSČM Praha 1 Politických věznů 9 v zasedací místnosti č.76, vždy v 17 hodin.

Srdečně zveme všechny členy a sympatizanty KSČM.

Jednou větou

Makovec
1. Máj Dušana Makovského: Malou fotogalerii z akce tohoto "škodíka" na Výstavišti naleznete zde.

belicovalavrov
Válečná veteránka s. Belicová se zdraví s ruským min. zahraničí Lavrovem v den oslav 70. výročí osvobození Bratislavy, 4. 4. 2015.

muzeumkott
Muzeum opět bez Havlova portrétu, bylo na čase, bohužel se tak stalo jen silným větrem a nikoliv zásazem zdravého rozumu, 2. 4. 2015.

ulvr(1)
Protiválečný aktivista na demonstraci proti americkému vojenskému konvoji, Praha - Ruzyně, 30. 3. 2015.

holka(1)
Rusko není náš nepřítel: Demonstrace 28. 3. 2015, Václavské náměstí.

rekrutace
Za těmito dveřmi provádí AČR nábor pro své "mírové" mise;  min. obrany, Praha 6.

putinkalasnikov
Z internetu: Ruský prezident Putin na návštěvě u Michaila Kalašnikova (1919-2013), konstruktéra samopalu AK-47, kterého bylo celosvětově vyrobeno 70 milionů kusů.

Žitomir
Z internetu: Žitomir, náborový plakát ukrajinské armády umístněný vedle hřbitova pro padlé vojáky. (6. 2. 2015)

Rusko chce válku
Z internetu: Bez komentáře.

havel
Z internetu: Bez komentáře.

anim
Zajímavá animace, znázorňující, jak se v USA zmenšuje území osídlené původním obyvatelstvem.

zen
M. Zeman, prezidentský kandidát, veřejně podpořil myšlenku "preventivního" útok na Irán. (15. 10. 2012)

Nově zavedené poměry v Libyi dobře dokumentuje i tento obrázek.

Tripolis: Bez komentáře.

KSČM na Praze 8

Aktuálně

Nezapomeňme!

Nezapomeňme! (21.10.2013) Zanedlouho nás čekají volby do PSP ČR. Pojďme si společně zrekapitulovat, co se za poslední roky stalo. Volby do Sněmovny v roce 2010 sice vyhráli sociální demokraté, ale vládu sestavil předseda ODS Nečas. Faktickým vítězem se však stala TOPka se svojí „šedou eminencí“ Kalouskem. Abych nezapomněl, byli tu ještě „VeVerky“ s honem na dinosaury, ale nakonec lovili spíše jeden druhého.

Aktéry máme, tak si řekneme i příběh, který nám přinesli. Než příběhu se to sice podobalo špatnému hororu, ale ten naštěstí už skončil. Kdybych tu měl detailně popsat, co se všechno dělo v naší republice pod diktátem výše zmíněných, asi by se nenašel nikdo, kdo by měl sílu můj článek dočíst až do konce. Proto to vezmu hezky stručně.

Korupce, machinace s veřejnými zakázkami a podvody byly snad na většině ministerstvech. Jako příklad uvedu ministerstva dopravy, obrany, vnitra, práce a sociálních věcí, kultury, školství atd..

Ty největší korupční kauzy – výstavba dálnic, S-karty, IT na MPSV, letadla CASA a Pandury, utajené miliony ministra Kocourka, kauza Rath a jako poslední případ Nagyová-Nečas.

Když bych se vás zeptal, jestli víte kolik bylo v minulé PS přeběhlíků, asi by mi správně odpověděli jen zkušení politologové. Bylo jich tolik, že by to vydalo na dva samostatné poslanecké kluby a to do toho nepočítám ex/poslance jenž byli/jsou ve výkonu trestu nebo ve vazbě.

Zdá se vám to neuvěřitelné, bohužel ne toto všechno nás postihlo. V jednu chvíli jsem si připadal, že i morové rány, co snášel starověký Egypt byly procházkou růžovým sadem ve srovnání s tím co si prožila ČR a její občané pod nadvládou pravice!

Normálně by můj příběh takto skončil, ale zapomněl jsem zmínit ještě jednoho důležitého aktéra ano je jím KSČM. Za celou tu dobu se komunisté nezapletli do žádné podvodné kauzy, nekradli, neupláceli, nepodváděli. Celou tu dobu na výše zmíněné upozorňovali, varovali občany, ale většina v PS je přehlasovávala. Jen doufejme, že si občané, až půjdou k volbám vzpomenou na to, jak byli obelháni, podvedeni a okradeni. A doufejme, že zase nenaletí na populistické sliby a na hezké tvářičky co myslí jen na sebe.

KSČM tu byla, je a bude, aby hájila zájmy všech poctivých a pracovitých lidí, co chtějí v této republice spokojeně a důstojně žít!
autor: Jaromír Petelík, zastupitel MČ Praha 8zdroj: Haló noviny